Φοιτητής / φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά; H Ευρωδιάσταση Πειραιά είναι το δικό σου Φροντιστήριο για Proficiency!

Είσαι φοιτητής / φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά; H Ευρωδιάσταση είναι το δικό σου Φροντιστήριο για Proficiency αποκλειστικά για ενήλικες Θα μας βρεις στον Πειραιά κατηφορίζοντας την Τσαμαδού, ακριβώς πριν την Ηρώων Πολυτεχνείου (Τσαμαδού 44, εντός Στοάς Θεολόγου, 1ος όροφος). Ή, αν προτιμάς Αθήνα, Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9, Πλατεία Κάνιγγος, metro / ηλεκτρικός Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο. Στο Ελληνικό είμαστε Βουλιαγμένης 58Β. Τέλος, σε όποια περιοχή της Ελλάδας και αν μένεις, μπορείς να παρακολουθήσεις τα ταχύρρυθμα μαθήματα ξένων γλωσσών για ενήλικες που προσφέρει η Ευρωδιάσταση online, σε πραγματικό χρόνο. Πανελλαδικό τηλέφωνο: 210-33.01.300. 

Πεποίθηση μας είναι ότι η Ευρωδιάσταση είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή για κάθε φοιτητή που θέλει να μάθει ξένες γλώσσες σε ταχύρρυθμα τμήματα. Ειδικά σε σχέση με τα “δημόσια” φροντιστήρια ξένων γλωσσών, η Ευρωδιάσταση προσφέρει ανταγωνιστικά δίδακτρα και υπερέχει στα παρακάτω σημεία:

1) Ευελιξία στο χρόνο έναρξης μαθημάτων και στα ωράρια. Ταχύρρυθμα φοιτητικά τμήματα ξένων γλωσσών στην Ευρωδιάσταση αρχίζουν όλο το χρόνο, κατά τακτά χρονικά διαστήματα, και όχι μόνο μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Το σημαντικότερο: στα περισσότερα από τα προγράμματα που προσφέρουμε, υπάρχουν πολλά εναλλακτικά ωράρια και τα τμήματα συμβαδίζουν πλήρως. Αυτό σημαίνει ότι ο σπουδαστής μπορεί να αλλάξει ωράριο οποτεδήποτε χρειαστεί και να κάνει αναπληρώσεις μαθημάτων.

2) Αντιμετώπιση σπουδαστών. Υπάρχει συνεχής γραμματειακή υποστήριξη, δεν τίθενται στενά χρονικά πλαίσια για την εγγραφή του σπουδαστή, ο σπουδαστής δεν είναι υποχρεωμένος να προκαταβάλει το σύνολο των διδάκτρων. Αν ο σπουδαστής δεν μπορέσει να ολοκληρώσει τη φοίτησή του (ή δεν παρακολουθήσει καθόλου) μπορεί να αξιοποιήσει το αντίστοιχο χρηματικό ποσό για φοίτηση σε μεταγενέστερο χρόνο ή και να το μεταφέρει σε άλλο πρόσωπο επιλογής του.

3) Πλήρης αξιοποίηση διδακτικού χρόνου: επίτευξη στόχων (απόκτηση πτυχίων) στο 1/2 ή και στο 1/3 του “συνήθους” χρόνου φοίτησης στα περισσότερα φροντιστήρια ξένων γλωσσών για ενήλικες, χάρη στην ειδική μέθοδό μας (R.A.R.). Αυτό συνεπάγεται σημαντικότατη εξοικονόμηση πόρων (χρόνος / χρήματα). Πέραν αυτού, σε ένα αργό πρόγραμμα, οι πιθανότητες να εγκαταλείψει ο σπουδαστής πριν την ολοκλήρωσή του (με τη συνακόλουθη απώλεια χρόνου και χρημάτων) αυξάνονται εκθετικά.

Τα τμήματα είναι λειτουργικά τμήματα 10-15 σπουδαστών κατά μέσο όρο (και όχι δυσλειτουργικά τμήματα 35-45 ατόμων) με σύστημα βέλτιστης διαχείρισης χρόνου, και ειδικά εκπαιδευμένους καθηγητές οι οποίοι έχουν δουλέψει με το σύστημά μας επί σειρά ετών.

4) Βιβλία ειδικά γραμμένα για τα δικά μας προγράμματα (ταχύρρυθμα προγράμματα ενηλίκων).

Scroll to Top

Νο1 επιλογή των ενηλίκων για πιστοποίηση Ισπανικών.

Πιστοποίηση Ισπανικών για ΑΣΕΠ άμεσα και πολύ οικονομικά στην Ευρωδιάσταση: νέα ταχύρρυθμα τμήματα Ισπανικών Μαρτίου.
- Προετοιμασία για εξετάσεις DELE B2 ή ΚΠΓ Β2 Νοεμβρίου.
-50% στα δίδακτρα και δώρο όλα τα βιβλία!
- Διαθέτουμε το καλύτερο πρόγραμμα σπουδών για ενήλικες, προϊόν 26ετους εμπειρίας και εξέλιξης.
- Online, τάξη ή blended learning. Real time ή ασύγχρονη εκπαίδευση (ή συνδυασμός).
- Παρέχονται βιβλία σε φυσική μορφή, όχι απλές σημειώσεις.
- Χιλιάδες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ επιτυχόντες.
- Υποτροφία για 2η ξένη γλώσσα.
Επικοινωνία: 210 33.01.300 210 38.44.888, 210 41.000.34, 210 96.200.43