Κριτήρια επιλογής φροντιστηρίου Γερμανικών για ενήλικες: μακριά από φροντιστήρια Γερμανικών που αλλάζουν καθηγητές σαν τα πουκάμισα!

Ένα κριτήριο επιλογής φροντιστηρίου Γερμανικών που συχνά δεν λαμβάνουν υπόψη οι σπουδαστές είναι το επίπεδο της συνεργασίας μεταξύ του φροντιστηρίου Γερμανικών και των καθηγητών του.

Εάν το φροντιστήριο συνεργάζεται με τους ίδιους καθηγητές πολλά χρόνια, αυτό σημαίνει ότι οι καθηγητές είναι υψηλού επιπέδου, προσφέρουν έργο και οι σπουδαστές είναι ικανοποιημένοι από τους καθηγητές.

Από την πλευρά των καθηγητών, η μακρόχρονη συνεργασία με το ίδιο φροντιστήριο Γερμανικών σημαίνει α) ότι τους παρέχεται ένα σωστό ακαδημαϊκό και επαγγελματικό περιβάλλον για να αναπτύξουν τις διδακτικές τους δεξιότητες και β) ότι το φροντιστήριο αποτελεί ένα συνεπή εργοδότη.

Η Ευρωδιάσταση φημίζεται για τις μακροχρόνιες συνεργασίες της με αξιόλογους καθηγητές Γερμανικών και για τη συνέπειά της απέναντι στους καθηγητές της σε όλα τα επίπεδα.

Εφιστούμε την προσοχή των υποψήφιων σπουδαστών: δυστυχώς στις μέρες μας είναι σύνηθες φαινόμενο ορισμένα κατ’ ευφημισμόν “φροντιστήρια” (τα οποία σίγουρα δεν τιμούν τον κλάδο) να προσλαμβάνουν πρωτόπειρους καθηγητές με συμβολική ή και καθόλου αμοιβή, για ένα τρίμηνο ή ένα εξάμηνο, υπό μορφή “μαθητείας”. Όταν ολοκληρωθεί το τρίμηνο ή εξάμηνο της μαθητείας, τους διώχνουν και “προσλαμβάνουν” άλλους “μαθητευόμενους”. Πέραν της απίστευτης ανηθικότητας και της στυγνής εκμετάλλευσης νέων παιδιών που θέλουν να εργαστούν, φανταστείτε τι επίπεδο σπουδών “εισπράττει” ο σπουδαστής όταν διδάσκεται από πρωτόπειρους καθηγητές που αλλάζουν ανά λίγους μήνες.

Προσοχή λοιπόν! Δεν είναι όλα τα φροντιστήρια Γερμανικών ίδια ούτε το επίπεδο των καθηγητών Γερμανικών ίδιο σε όλα τα φροντιστήρια. Ο χρόνος και τα χρήματά σας είναι πολύτιμα.

Οι χιλιάδες σπουδαστές μας θα σας διαβεβαιώσουν ότι επιλέγοντας Ευρωδιάσταση έκαναν μία “ψαγμένη” επιλογή. Ψάξτε το και εσείς!

Scroll to Top

Νο1 επιλογή των ενηλίκων για πιστοποίηση Ιταλικών και Ισπανικών.
-50% στα δίδακτρα, δώρο όλα τα βιβλία και υποτροφία 2ης ξένης γλώσσας για εγγραφές έως 30 Απριλίου!

Μοριοδοτούμενη πιστοποίηση Ισπανικών και Ιταλικών για ΑΣΕΠ άμεσα και πολύ οικονομικά στην Ευρωδιάσταση.
Νέα ταχύρρυθμα τμήματα Ισπανικών και Ιταλικών όλο το χρόνο.

Διαθέτουμε το καλύτερο πρόγραμμα σπουδών για ενήλικες, προϊόν 27ετους εμπειρίας και εξέλιξης. 

Online, τάξη ή blended learning. Real time ή ασύγχρονη εκπαίδευση (ή συνδυασμός).

Παρέχονται βιβλία σε φυσική μορφή, όχι απλές σημειώσεις.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ.

Επικοινωνία: 210 33.01.300 210 38.44.888, 210 41.000.34, 210 96.200.43